Športni rojstni dnevi


Zabavno, mokro, napihljivo, akrobatsko....drugačno!

Pregled rojstnodnevnih tem

Športni rojstni dnevi

Bi svojemu otroku radi omogočili drugačno praznovanje rojstnega dne? Tako, da bo lahko na svoj dan počel vse tisto, kar si je vedno želel, vam pa pri tem ne bo potrebno skrbeti, če se s svojimi prijatelji lovi po vaši dnevni sobi? Bi mu radi omogočili postati akrobat in skakanje na velikem trampolinu, ki ga tako obožuje na morju, preizkus na poligonu, polnem najrazličnejših ovir ali igro na napihljivem oviralu? Mu želite omogočiti, da si igre izbere sam in da ga odrasli ne vodijo in mu ne določajo pravil igre?

Mi bomo poskrbeli za ustrezen prostor, športne rekvizite in zabavne animatorje, ki bodo poskrbeli, da bo praznovanje prikrojeno željam vašega slavljenca. Športna zabava traja 1,5h v telovadnici ali na igrišču za telovadnico, potem pa ponudimo še prostor za pogostitev - 1h. 

Ker vemo, da ima vsak otrok povsem svojo idejo nepozabnega in najboljšega praznovanja rojstnega dne, smo za vašega slavljenca pripravili nabor štirih različnih tem praznovanja. Otrok lahko sam izbere temo, ki je osrednje vodilo praznovanja, oziroma si oblikuje zabavo po lastnih željah.

LOKACIJA

ŠD Moste, Proletarska ulica 3, 1000 Ljubljana

Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, 1000 Ljubljana

REZERVACIJA

Izpolnite prijavo na strani izbrane teme rojstnega dne in skupaj bomo pripravili nepozabno presenečenje za vašega otroka. Po prejemu vaše prijave in rezervaciji termina vam po e-mailu posredujemo vse potrebne informacije in primer vabila, ki ga lahko posredujete povabljencem. Pred oddajo naročilnice se seznanite tudi s splošnimi pogoji.

V primeru zasedenosti želenega termina vam bomo predlagali drug razpoložljiv termin. Ob potrditvi rezervacije termina je potrebno plačati akontacijo v višini 70,00 EUR. Plačilo izvedete po prejetju računa, najkasneje pet delovnih dni pred izbranim terminom. Če akontacija ni poravnana v roku, se rezerviran termin sprosti.

ODPOVED

Odpoved rojstno dnevne zabave je možna najkasneje dva dni pred rezerviranim terminom, rojstno dnevno zabavo pa v tem primeru lahko prestavite na naslednji prosti termin. V primeru nepravočasne odpovedi termina (manj kot dva dni) se dodatno zaračuna 20,00 EUR.

CENIK

Glej spodaj

Teme rojstnodnevne zabave

Akrobatski rojstni dan

Je vaš otrok eden tistih z neusahljivo zalogo energije? Rad skače, izvaja akrobacije in nasploh uživa v aktivnostih, ki se vam zdijo na meji verjetnega?

Preberi več
Športna zabava

Vaš otrok rad teče, skače ali se zabava ob premagovanju različnih ovir? Potem bo športna zabava kot nalašč zanj!

Preberi več
Prosta zabava

Se vaš otrok rad sam zabava, sam organizira zabavo ali sam prireja in izbire igre?

Preberi več
Napihljiva zabava

Ali vaš otrok rad skače, pleza po napihljivih igralih, premaguje različne ovire in se igra z baloni?

Preberi več

CENA  

1. Osnovna cena za Male telovadce (do 15 otrok): 150,00 EUR (akontacija 70 EUR).

2. Osnovna cena za ostale otroke (do 15 otrok): 160,00 EUR (akontacija 70 EUR).

Doplačilo 15,00 EUR (vsak dodatni otrok)

Doplačila za nekatere teme rojstno dnevnih zabav so navedena v opisu posamezne teme.

DODATNA PONUDBA

Najem prostora za druženje staršev v času animacije otrok: doplačilo 35,00 EUR