Vadbe odrasli

Zdrava vadba 60+


Vadba za starejše, upokojence in začetnike

Prijavi se zdaj

Zdrava vadba je večmesečni načrtni program telesne vadbe za starejše ali začetnike, ki so ga na Športni uniji Slovenije zasnovali v sodelovanju s strokovnjaki zdravstvene in športne stroke kot preventivno vadbo za spodbuditev in izboljšanje telesne pripravljenosti.

Vadba je na prvi stopnji (ABC) namenjena telesno nedejavnim in manj dejavnim posameznikom in tistim, ki se po poškodbah, boleznih, nesrečah vračajo v različne oblike gibanja in si tako obnovijo osnovno telesno pripravljenost. 

Vsebina programa vključuje naloge za razvoj aerobnih sposobnosti kot moči in gibljivosti, ki predstavljata temeljni gibalni sposobnosti. Izbor vaj temelji na načelih funkcionalne vadbe, ki je zasnovana tako, da čim bolj pomaga ohranjati in razvijati tiste gibalne vzorce, ki jih potrebujemo za učinkovito opravljanje pomembnih vsakodnevnih življenjskih zahtev. Pri nekaterih vajah si pomagamo tudi s pripomočki.

Vsaka vadbena enota je sestavljena iz pripravljalnega, glavnega in zaključnega dela. V pripravljalni del se vključujejo naravne oblike gibanja in dinamične gimnastične vaje. Velik poudarek se namenja pravilni tehniki izvedbe (upoštevanje naravnih krivin hrbtenice) kot moči trupa, ki se začne z razvojem zmogljivosti mišic medeničnega dna. V zaključnem delu se izvajajo statične gimnastične vaje s poudarkom na "pozabljenih" delih telesa z vidika gibljivosti.

Prijavi se zdaj

URNIK:

TOREK IN ČETRTEK

8,30 - 9,30 in 9,30 - 10,30

LOKACIJA:

Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, 1000 Ljubljana


Trenerji


40€

(2x tedensko)

10% popust za upokojence

Navedena cena vključuje DDV.

 

Prijava

Z oddajo spletne prijavnice soglašam s splošnimi pogoji in pristopam k izbranemu programu.

Prijavo lahko izvedete preko spletne prijavnice. V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi vadbe/programa.

Izjavljam, da so vsi zgoraj navedeni podatki točni. Morebitno spremembo le teh bom sporočil izvajalcu programa.

Dovoljujem izvajalcu programa, da me preko elektronske pošte obvešča o morebitnih spremembah ali odpovedi programa.

Podatke zbiramo, skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov (GDPR, ZVOP-1 oziroma vsakokratne veljavne zakonodaje) za namene nemotenega delovanja društva. 

Znesek izbranega programa bom PO PREJEMU RAČUNA poravnal na TRR SI56 3300 0000 4524 265.

Vsi vadeči vadijo na lastno odgovornost.