Joga za vitalno življenje

05.10.2017 - 31.5.2018

Joga za sprostitev, druženje in osebno rast.

 

OPIS VADBE:

Jóga je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Izvira iz Indije, kjer ostaja močna življenjska tradicija in predstavlja pot k razsvetljenju.

Joge ne tvorijo le telesni položaji ali asane. Asane so sicer večini ljudi najbolj znani popularni elementi joge, vendar je bistvo asan predvsem to, da pripravijo naše fizično telo na bolj poglobljeno urjenje joge. Joga je na zahtevnejši stopnji znanost o telesu, duhu in duši. Da bi to dosegli, moramo z določenimi vajami pripraviti naše fizično telo, uriti zmožnost koncentracije in disciplinirati naš duh.

Na vadbi se bomo naučili različnih jogijskih asan - telesnih položajev. Tako bomo okrepili celotno telo, se raztezali in predvsem obravnavali telo kot celoto. Spoznali se bomo z različnimi dihalnimi tehnikami, se sprostili in umirili. Vadba je prilagojena posamezniku na način, da se tekom vadbe naučimo različnih modifikacij posamezne vaje in z uporabo različnih jogijskih pripomočkov.


CILJI VADBE:

  • dobro počutje,
  • vitalno telo,
  • sproščen um,
  • čas zase - sprostitev.


LOKACIJA VADBE:      

Vadba bo potekala v estetski telovadnici na OŠ Karla Destovnika-Kajuha, Jakčeva ulica 42, 1000 Ljubljana

 

TERMIN VADBE:       

SREDA 20,00 - 21,00

Vadbo bo vodila: Simona Vrhovec

 

MAX. ŠTEVILO VADEČIH:

10 vadečih 


PLAČILO:   

130€ -  (4 meseci)  

240€ -  (8 mesecev; oktober - maj)

Rok plačila je do 14.10.2017. Odjava možna do 14.10.2017. Po tem datumu denarja ne vračamo.

 

INFORMACIJE IN PRIJAVE:      

Predprijave sprejemamo do 1.10.2017. Prijavo lahko izvedete preko spletna prijavnica do zapolnitve mest v terminu. V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi vadbe.

e-mail: info@anlife.si

tel: 041 574 913

 

Foto


Deli s prijatelji